Конферентни зали и конферентен център под наем

Конферентни зали и конферентен център под наем в хотел, луксозен хотелски комплекс и бизнес център

Зала Асарел

Площта на залата е 130 кв.м., с максимален капацитет от 100 души. Една от най-големите конферентни зали в  „Каменград” ХОТЕЛ & СПА  зала „Асарел“ предлага простор и различни вариации за аранжиране на интериора спрямо критериите за всяко отделно събитие.

Зала „Асарел“ е обзаведена с меки конферентни столове с подлакътници и сгъваеми писалища, което гарантира комфорта на участниците в различните по вид събития. Тази зала е с широк достъп на естествена външна светлина, но в случай, че клиентите предпочитат да я затъмнят – е оборудвана с електронно управляеми плътни завеси.

За цялостно удобство по време на Вашите събития е достъпен пълен набор от техническо оборудване и комуникационни възможности.
Зала „Асарел“ разполага с тераса, която може свободно да бъде ползвана от участниците в мероприятията.

Обектът се намира в четиризвездният „Каменград“ ХОТЕЛ & СПА в идеалния център на град Панагюрище, на 90 км. от София и 80 км. от Пловдив.

Хотелът е изцяло ориентиран към  предлагането на качествени СПА & Уелнес услуги, успоредно с организирането на фирмени и семейни събития в развит конферентен център.

Вашето запитване за Зала Асарел

Допълнителна информация

Конферентно събитие

Личен празник

Допълнителни изисквания и въпроси

Благодарим за Вашето запитване!
Наш оператор ще се свърже с Вас на посочените данни за връзка.
За допълнителни въпроси тел.: 0884 697 738

Обратно към формата