Конферентни зали и конферентен център под наем

Конферентни зали и конферентен център под наем в хотел, луксозен хотелски комплекс и бизнес център

Зала Средна гора обща площ от 60 кв. м. зала с капацитет до 25 души

Зала Средна гора

С площ от 60 кв.м., зала „Средна гора” би могла да посрещне до 25 души в зависимост от различните вариации на аранжиране на местата. Залата е обзаведена с комфортни делови столове с подлакътници и маси от дърво, които лесно могат да бъдат премествани и реаранжирани.

Подредбата на тази зала може да бъде както П-образна, така и О-образна, тип „Класна стая“ или друго по предпочитание на клиентите.

Зала „Средна гора“ предлага отличен достъп на естествена светлина, но разполага и с плътни завеси. В нея биха могли да бъдат позиционирани мултимедиен прожектор, екран, флипчарт и друго техническо оборудване, като всички те са налични като предложение от страна на хотела. Близостта на залата до голямата конферентна зала „Луда Яна” предполага възможност за съвместното им използване по време на провеждане на бизнес и семейни събития. Пред залата има фоайе, в което би могло да бъде изнесено провеждането на кафе паузи между отделните части на събитието

Обектът се намира в четиризвездният „Каменград“ ХОТЕЛ & СПА в идеалния център на град Панагюрище, на 90 км. от София и 80 км. от Пловдив.

Хотелът е изцяло ориентиран към  предлагането на качествени СПА & Уелнес услуги, успоредно с организирането на фирмени и семейни събития в развит конферентен център.

Вашето запитване за Зала Средна гора

Допълнителна информация

Конферентно събитие

Личен празник

Допълнителни изисквания и въпроси

Благодарим за Вашето запитване!
Наш оператор ще се свърже с Вас на посочените данни за връзка.
За допълнителни въпроси тел.: 0884 697 738

Обратно към формата