Конферентни зали и конферентен център под наем

Конферентни зали и конферентен център под наем в хотел, луксозен хотелски комплекс и бизнес център

Конферентен бар

На разположение на залите е конферентния бар обзаведен с удобни мебели, уединени сепарета подходящи за лични разговори и откритите пространства, които предразполагат към събиране на по-големи групи хора.

Cветлият уютен атруим, създава приятна атмосфера, която допринася за пълноценното провеждане на фирмени обучения, семинари, конференции и дава възможност за създаване на нови бизнес контакти.

Конферентния бар е подходящо място за организиране както на кафе паузи към фирмените събитие, така и на коктейли или работни обяди.

Обектът се намира в Хотел „Земята и Хората“.

Луксозен хотелски комплекс с 4 звездна функционалност, ситуиран в южната част на София.  В близост до административните сгради на бул. „България“, както и до кварталите „Бояна“ и „Драгалевци“, хотелът има ключово местоположение за гости, които биха желали, да съчетаят работните си ангажименти с пълноценна почивка.

Професионалният екип на хотела Ви гарантира първокласно обслужване и релаксираща атмосфера 24 часа в денонощието , седем дни в седмицата. Комплексът разполага с открит паркинг и закрит гараж на три нива, със свободен достъп за гости на хотела!

Вашето запитване за Конферентен бар

Допълнителна информация

Конферентно събитие

Личен празник

Допълнителни изисквания и въпроси

Благодарим за Вашето запитване!
Наш оператор ще се свърже с Вас на посочените данни за връзка.
За допълнителни въпроси тел.: 0884 697 738

Обратно към формата